Over mij

Missie

Westland budgetcoaching ondersteunt mensen bij het vinden van manieren om hun financiële problemen in het leven effectiever aan te pakken, hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken en ten volle te benutten om volledig tot bloei te komen. Westland budgetcoaching biedt daarbij ondersteuning gebaseerd op  gefundeerde mensenkennis, levenservaringen, logica, samenwerking, brede kennis en bewustzijn.

Visie

Westland budgetcoaching streeft ernaar een helpende hand te bieden bij financiële problemen en achterstanden, zonder daarbij te betuttelen of het roer over te nemen. Ik geloof dat ieder mens het liefst zelf aan het roer blijft staan en zijn eigen keuzes moet kunnen blijven maken. De kernwaarden waaruit ik werk zijn dan ook: gelijkwaardigheid,  wederzijds respect, met oog voor het individu, professioneel en rechtvaardig.

Vanuit deze visie wordt Westland budgetcoaching vorm gegeven. Op basis van respect en gelijkwaardigheid gaan we op zoek naar ieders kwaliteiten teneinde deze zichtbaar te maken en deze magie in te zetten bij het creëren en grijpen van nieuwe kansen!