Even voorstellen

 

Annick

 

Coach en schuldhulpverlener

Welkom op mijn site, mijn naam is Annick Krosse-Bom, ik ben geboren in 1968, getrouwd en moeder van 3 jongens. Ik ben gediplomeerd coach en schuldhulpverlener. Westlandbudgetcoaching zit in Kwintsheul, centraal gelegen in het Westland, makkelijk bereikbaar voor Den Haag, Rijswijk , Delft en omstreken.

Nadat ik enkele jaren in onze eigen horecaonderneming heb gewerkt, maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven en ben ik werkzaam geweest op diverse financiële administraties o.a. als leidinggevende. Binnen die functie kwam ik voor het eerst in aanraking met coaching. Het gaf me veel voldoening mensen te helpen bij het vinden van hun plek binnen de organisatie. Dit heeft mij doen besluiten een studie tot coach te gaan volgen en aansluitend mijn financiële achtergrond te combineren met deze opleiding door mij te specialiseren als schuldhulpverlener en budgetcoach.

Mijn opleidingen combineer ik met een flinke dosis levenservaring. Ook ik ben de nodige hobbels op mijn weg tegengekomen. Sommigen daarvan heb ik met hulp van anderen overwonnen. Die tijd is een leerzame ervaring geweest en de belangrijkste les die ik heb geleerd is dat hulp in de vorm van theoretische wijsheid mij niet echt verder bracht. Ik werk dan ook niet volgens een vaste methode of gericht op een specifiek vlak. De problemen waar mensen mee worstelen zijn niet te typeren door het probleem zelf, maar in hoe we ermee omgaan. Ieder mens is uniek; ik zet dan ook graag al mijn inlevingsvermogen, intuïtie en oplossingsgerichtheid in om samen met jou te zoeken naar jouw specifieke oplossingen.

Daar is wel lef voor nodig, immers, het meervoud van lef is leven.

 

Levenswijsheden:

  • Mensen willen best veranderen, maar niet veranderd worden.
  • Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten, soms heb je even iemand anders nodig om ze weer duidelijk voor ogen te krijgen.
  • Je kunt beter werken van uit je kracht, dan sleutelen aan je minder goede kwaliteiten.